Coast0106145Header

Godt i gang – Put & Take

Det er ikke altid så nemt at fange fisk i Put & Take søen, som så mange tror. Alle der har prøvet at fiske i disse søer ved udmærket, hvor svære fiskene kan være at fange en gang i mellem.

Her røber eksperterne de “hemmelige” fisketips, der fuldstændig vil ændre dine fremtidige fangster.

Bogen er en guldgrube af informationer, til alle der dyrker det populære Put & Take fiskeri den henvender sig både til den helt uøvede og til den erfarne lystfisker.

Spinnefiskeri, fluefiskeri, medefiskeri – effektive metoder som er nøje beskrevet i bogen. Vi får alle de specielle små tricks der kræves for at fange fisk i Put & Take søen.

Her er alle kendte og indtil nu også helt ukendte metoder nøje beskrevet i tekst og foto. Se nogle af tipsene på siden med fisketips.

De mange nyttige tips og informationer, vil på alle måder ændre dit fiskeri. Det er en bog der giver dig uvurderlig hjælp til flere fangster, og oven i det kommer en langt større fiskeglæde.

Den let læste tekst er krydret med et væld af instruktive tegninger og flotte farvefotos.

 

 

Udvalgte sider


Copyright © Fotos og tekst må ikke benyttes uden tilladelse

 

Her kan du se udvalgte opslag fra bogen “Godt i gang – Put & Take” Bogens format er 19 x 26 cm og trykt på matglittet kraftigt papir (150 gr.) Der er naturligvis benyttet miljøvenligt papir.

Godt i gang Ð Put & Take.inddI bogen er der masser af stærke fisketips, illustreret med detaljerede tegninger, og instruktive fotos.

Godt i gang Ð Put & Take.inddFiskeri med det effektive Bombarda flåd er naturligvis nøje beskrevet.

Godt i gang Ð Put & Take.inddEn masse forskellige agn og metoder er beskrevet.

Godt i gang Ð Put & Take.inddDet meget effektive fiskeri med Powerbait gennemgås – både til mede og til spinnefiskeri.

Godt i gang Ð Put & Take.inddFluefiskeri – grej og masser af gode eksempler på effektive fluer.

Uddrag af anmeldelser

Bedste bog om Put & Take-fiskeri, Sportsfiskeren

Bogen er lige relevant for for begyndere, deciderede søndagsfiskere og mere drevne sportsfiskere. Niels Vestergaard fortæller nemlig meget grundigt om de forskellige fiskemetoder og grejer, men giver også læseren indsigt i forholdene ved søen året igennem, fiskenes instinkter samt fødedyr. Kasteteknik og knudebinding illustreret med enkle tegninger.

Lars Østergaard Jensen

Vestergaard har gjort det igen, Aalborg Stiftstidende

Niels Vestergaard, der de seneste år, har sendt den ene perle af en fiskebog på markedet efter den anden, har gjort det igen.
Grafik og billedside er instruktive til mindste detalje, men det hele gøres heldigvis ikke mere besværligt end det er.
Spinnefiskeri, medefiskeri og fluefiskeri får hver sin grundige gennemgang, og som hjælpere på bogen har forfattteren haft de to Put & Take eksperter Finn Bursche og Henrik Kjær.

Anna Grethe Jensen

Berlingske Tidende

Forfatteren og storfiskeren Niels Vestergaard behøver ingen nærmere anbefaling. Han har forlængst i bogform bevist sin kunnen, som han nu giver videre efter yderligere erfaringer og med meget nyt i den rigt illustrerede og for mange faktisk uunværlige bog om Put & Take fiskeri.

Børge Munk Jensen

Godt i gang – Put & Take

En revideret udgave af bogen Put & Take med masser af gode fisketips. Alt om både spinne- mede- og fluefiskeri.
112 sider

En bog af Niels Vestergaard

Pris: USD 26,40 $