Coast0106145Header

Godt i gang – Fluebinding

Fluebinding er sjovt, og det er ikke svært, når blot man kommer godt i gang. Denne bog gør det meget nemmere at lære at binde fluer. Dette er 2. udgave af denne populære bog. Nyt layout og større format. Den store nyhed er at der er udgivet en DVD film, som er bygget op omkring bogen. Læs mere om filmen.

Det er en bog som gør det nemt at komme godt i gang med fluebinding.

I bogen gennemgås det nødvendige værktøj og alle de vigtigste materialer.

En detaljeret billedserie viser trin for trin de vigtigste bindeteknikker. Du lærer at binde fluer på et øjeblik. Denne bog giver dig en koncentreret viden, og det er især på grund af de mange fotos, at bogen hjælper dig så godt på vej.

Der er ikke mindre end lidt over 300 fotos i bogen, som viser dig alle bindeteknikker trin for trin.

Læg bogen ved siden af dig. Følg hvert enkelt foto og læs den korte instruktive tekst … og så binder du fluer – så nemt er det. Bogen gennemgår alle de spørgsmål, som man står tøvende og usikker overfor. Det hele er nøje beskrevet.

Foruden at vise bindeteknikkerne, har vi udvalgt en række af de allerbedste fluer – og med bogen ved siden af dig, kan du let binde disse storfanger-fluer. Der er nøjagtige trin for trin bindebeskrivelser af i alt 12 forskellige fluemønstre. 2 vådfluer, 2 nymfer, 2 streamere, 2 lakse/havørredfluer, 2 kystfluer og 2 tørfluer.

Bogen rummer også mange gode tips, som erfarne fluebindere kan få glæde af.

Med denne bog lærer du på ganske kort tid at binde de smukkeste fluer – fluer som vil give dig masser af gode oplevelser ude ved fiskevandet – og det er jo det som det i sidste ende drejer sig om.

 

Udvalgte sider


Copyright © Fotos og tekst må ikke benyttes uden tilladelse

 

Her kan du se udvalgte opslag fra bogen “Godt i gang – Fluebinding” Bogens format er 19 x 26 cm og trykt på matglittet kraftigt papir (150 gr.) Der er naturligvis benyttet miljøvenligt papir.

Fluebinding1011

Der er grundige beskrivelser af det nødvendige værktøj til fluebinding. Det behøver ikke koste meget at komme godt i gang med fluebinding.

Fluebinding2627Alle de vigtigste bindeteknikker vises med trin for trin fotos. Her vægtbelastning af fluen, samt montering af øjne.

Fluebinding5051Med trin for trin fotos vises hvorledes du binder udvalgte fluemønstre. Vi har valgt 12 gode mønstre, som vises på denne måde.

Fluebinding7677Ialt har vi udvalgt 36 storfanger-fluer, som vises med mønsterbeskrivelse. Når du har lært bindeteknikkerne kan du let binde disse fluer.

Uddrag af anmeldelser

Sportsfiskeren

Verdensmester i Lystfiskerhåndbøger!

… faktisk synes jeg Niels fortjener titlen som regerende dansk Verdensmester i lystfiskerhåndbøger.

Godt i gang – Fluebinding bringer ret beset ikke noget revolutionerende nyt, men dens stramme disponering, de mere end 300 flotte fotografier, og de korte afstemte tekster sætter “Godt i gang – Fluebinding” i international klasse.

… de udvalgte fluer er en skøn blanding af klassikere og et par ukendte mønstre som f.eks. “Boss” og “Purple Strip”, som jeg glæder mig til at afprøve.

Ved fremstillingen har Niels Vestergaard fået stor hjælp af Claus Eriksen, der er kendt som en meget erfaren fluebinder og – fisker. De to komplementerer hinanden fremragende.

læst af Lars Østergård

Nordjyske Stiftstidende
Fluebinding for alle.

Med Vestergaards lille fantastisk instruktive og pædagogiske lille sag ved hånden, er det blevet lettere end nogensinde, at blive sine egne fluers mester.

Bogen er så tæt på en video, og en levende hjælper, som man formentlig kan komme. I billeder – dem er der ikke færre end 320 af – og tekst forklares alt, så man ikke behøver have en ordbog til alle specialudtrykkene liggende ved siden af fluestikket.

af Anna Grethe Jensen

Godt i gang – Fluebinding

80 sider

En bog af Niels Vestergaard

Pris: USD 23,27 $